lördag 17 oktober 2009

...tillbaka på veckan.

Ja, nu så är premiären avklarad. Med bravur, må jag säga. Även andra föreställningen gick otroligt bra, eftersom vi hade något som kan ses som världens bästa publik. Älska estetprogrammet..

Nu när jag har "långledigt" tänkte jag göra en klassisk så kallad "5-i-topp-lista"! Starting from the back:

5. Jag har bättre koll på hur Sverige styrs än jag trodde, vilket ledde till ett starkt VG på samhällsprovet!

4. Nu har jag "bara" 22 föreställningar kvar med Revyn. 22 underbara föreställningar med världens bästa ensemble.

3. Endast en vecka kvar tills TomTom beger sig mot hufvudstaden för att beskåda världens bästa band. MUSE!

2. Spotify ligger ständigt i toppen, trots att min B-sträng inte längre är vid liv. Ingen mer play-a-long på ett tag, först ska Elexir-strängar införskaffas. Bara det bästa duger!

1. Jag har mått episkt bra nästan hela veckan. Till stor del tack vare ovan nämnda saker, samt syster Polen...



Att jag är hemhemma kanske borde finnas med på listan också, men det gör det inte av den enkla anledningen att det kom upp i huvudet först när jag klurat ut ovan nämna fem punkter. Att sova i min egen säng är likvärdigt med att lyssna på HAARP (Muses liveskiva för den oinsatte) på Spotify, så det kan lämpligen placeras på plats 2,5.

En clemenin på det kanske...?

fredag 2 oktober 2009

...om Olympiska spelen

Yes! Olympiska spelen år 2016 hålls i Rio de Janeiro. Men varför är jag glad över detta då? Jo, en del faktorer är övervägande...
  1. OS har aldrig tidigare hållts i Sydamerika. Dags att latinarna får sin stora chans inom idrottssamanhang, då världens bästa fotboll in princip utgår härifrån.
  2. Tokyo? Neeej, OS hölls i Kina 2008, och Fotbolls-VM i Sydkorea/Japan 2002. Räcker inte den asiatdosen för ett tag framöver?
  3. Chicago? Neeej, USA är överrepresenterat i att hålla i OS. Visst, USA har en av världens mest framgångsrika uppställning idrottsmän, men det leder bara till att det blir uttjatat, överksattat och... tråkigt. Dessutom hålls vinter-OS i Vancouver 2012, och 2002 hölls det i Salt Lake City. Räcker inte den amerikadosen för ett tag framöver?
  4. Madrid? Mjaa... Hade funkat, det är en fin stad. Men OS 2012 hålls i London, 2004 var det i Athen. 2006 hölls vinter-OS i Turin. Fotbolls-EM i Portugal 2004 och Friidrotts-EM ska hållas i Barcelona 2010. Räcker inte den Europadosen för ett tag framöver?
  5. Brasilien skickade den klart coolaste representanten. Kolla här:
    USA skickade Barack Obama (President, för den oinsatte) samt Oprah Winfrey.
    Spanien skickade sin kung, Juan Carlos I.
    Japan skickade sin kronprins med ovesäntligt namn.
    Brasilien skickade... Pelé. In princip bästa idrottsmannen genom tiderna. Snacka om att blåsa politiker flera mil...
  6. Rio de Janeiro har utlovat en riktig fest i samband med OS. Om vi tänker oss hur bra de brukar lyckas med t.ex carnevalen kan vi ju vänta oss nåt stort...
Grattis, Brasilien.
Tji fick ni, USA.